Bli med i korpset!

Nå kan du også begynne i korpset!

Korpsergoy

Høvik – Blommenholm – Løkeberg skolekorps er for tiden Bærums største skolekorps med over 100 medlemmer i alderen 8 – 19 år. Vi gir et musikalsk tilbud til gutter og jenter i aldersbestemte grupper.

De aller fleste av våre musikkanter begynner i korpset det året de begynner i 3. klasse. Da er påmelding på våren når man går i 2. klasse. Det er likevel flere som som begynner å spille når de er eldre. Det er aldri forsent å begynne å spille i korps. Vår vanlige påmeldingsfrist er 30. mai. Rakk du ikke dere ikke denne fristen, er det bare å ta kontakt med vår dirigent Anette, så kan vi likevel se hva vi kan få til 🙂

Ved oppstart får man eget instrument og undervisning enkeltvis eller i gruppe. Vi har 4 samspillgrupper; Aspirantkorps (3. – 4.trinn), Juniorkorps (4 . – 6. trinn) og Hovedkorps (fra julen i 6.trinn). I tillegg har vi et ekstra samspilltilbud til alle musikanter fra 9. trinn.

Hvorfor spille i korps?

Det er kjempegøy å spille i korps. Du lærer noter og å spille et instrument. Både jenter og gutter er med, fra flere skoler, og du får mange nye venner. Korpset har plass til alle – her er det ingen reservebenk!

Alle fra 3. klasse…

og oppover er velkommen til å begynne i korpset. Det første halvåret vil du få undervisning på instrumentet ditt hos lærer. Deretter vil du også spille i aspirantkorpset sammen med jevngamle
musikanter. Øvelsene er på Høvik skole på onsdager kl 18.00.

Går du i 5., 6. eller 7. trinn…

og har lyst til å være med? Det er veldig hyggelig. Vi «skreddersyr» et opplegg for deg, slik at du raskest mulig kan spille sammen med de andre på din alder. Ta kontakt med vår dirigent Anette og spør om dette!

Mer info?

For spørsmål kontakt Anette Aalerud Seim: anette@seim.name, eller på telefon 93 05 56 60.