Loppemarked i Bærum 21. og 22. september 2024

Løkeberg Skole

Åpningstider:
Lørdag 21. september 2024:  09.00 – 16.00
Søndag 22. september 2024: 10.00 – 15.00

Vi arrangerer det største loppemarkedet i Bærum hver vår og høst. Det greier vi fordi vi har over hundre aktive musikanter fordelt på 3 barneskoler og 10 ungdoms- og videregående skoler. Vi henter lopper over store deler av Bærum. HBL-Korps er kjent for sine store og ryddige loppemarkeder, og kanskje er det du som ender opp med å finne en glemt skatt fra fortiden?

De fleste har vært på loppemarked en eller annen gang i løpet av livet. Du har kanskje hørt historier om de som har funnet gjenstander verdt hundretusenvis av kroner på våre loppemarkeder? så det er bare å sette av litt tid til å grave etter godt gjemte skatter på loppemarkedets kriker og kroker. 

 

Flere gymsaler fulle av klær og sko

Pene lopper søkes!

Les mer om hvordan du kan levere dine lopper du vil gi til korpset her!

Viktig inntektskilde
Loppemarkedene er korpsets viktigste inntektskilde. Høvik Blommenholm Løkeberg skolekorps har to loppemarkeder i året, ett om våren og ett om høsten. Du kan bidra ved å donere dine lopper til korpset.

Vi har 15 velfylte avdelinger med sorterte lopper

Kafeteria og grill
Betalingsterminal/vipps
Gode parkeringsmuligheter

Følg vår Facebookside for loppemarkedet her


Vi har stor parkeringsplass, men anbefaler også kollektivt til vårt Loppemarked. Avløs Stasjon ligger kun 450 meter unna skolen. Her stopper T-banens linje 3, som ligger i billettsone1 sammen med resten av Oslo. Buss 130 fra Skøyen/Lysaker/Jar/Stabekk har nærmeste stoppested Lillehagveien. Finn dine avganger under: