Korpstur

Hvert år drar vi på korpstur.

Hovedkorpset drar på tur rett etter skoleslutt i juni. Vi har vært på turer i Sverige, Danmark, Tyskland, Spania og Italia. Sommeren 2023 gikk korpsturen til Bornholm, og vi hadde noen flotte musikalske dager på den lille danske øya. I 2024 feirer vi 100-års jubileum, og sommerturen går til Nord-Italia nærmere bestemt Garda ved Gardasjøen. Vi skal delta på festivalen Music from the North, og det er over 70 musikanter som gleder seg til denne jubileumsturen.

Aspiranter og juniorer drar innenlands og gjerne til en festival som er tilpasset de minste musikantene. Vi har flere ganger deltatt på Aspirantkorpsfestivalen i Skien, men har også besøkt Peter Wessel Festivalen i Larvik og Sørlandets Musikkfestival i Kristiansand.

I tillegg reiser juniorer – og hovedkorpsmusikanter på seminar, og korpset arrangerer familietur til Fagerli hver vinter.

Turene er årets høydepunkt for mange, og vi blir kjent på tvers av alder, skole og kjønn, noe som bidrar til at vi har et veldig godt sosialt miljø i korpset.