Loppemarked på Sandvika VGS. Nå i helgen: 6. og 7.april 2019

10339301_628213797256827_5353115015320950436_o

Loppemarked på Sandvika videregående skole

 Våren 2019:

Lørdag 6.april kl: 9-16

og

Søndag 7. april  kl:10-15

Velkommen til Bærums største og beste loppemarked. Vi har nå flyttet vårt loppemarked til Sandvika Videregående skole, slik at hele loppemarkedet nå er innendørs. Har du tenkt deg på flere loppemarkeder denne helgen kan det være greit å vite at vi åpner først av alle loppemarkedene, allerede klokken 09.00. HBL-Korps er skolekorpset for Høvik, Blommenholm og Løkeberg skoler. Korpset har nesten 130 aktive musikanter og enda flere foreldre som samler inn lopper i hele Bærum. Det betyr at vi greier å arrangere Bærums største og beste loppemarked. Her vil du finne lopper som er godt sortert i våre 14 avdelinger slik at det blir lettere for deg å finne det du er ute etter. Vi har egen avdeling for finlopper og egen Retro-avdeling. Alt til uslåelige priser!

Det er kort vei fra Sandvika sentrum (tog og buss), samt parkeringshus i umiddelbar nærhet.

Vi er svært stolte av at vårt loppemarked fikk Bærum Venstres miljøpris (Bærum venstres side) i 2012. Tusen takk til alle som stemte på oss som Bærums beste loppemarked.

Vi gjør kontinuerlige forbedringer i arrangementet for å sørge for en forsatt god opplevelse for alle våre kunder, og for å forsvare vårt renommé som Bærums beste loppemarked.

Se artikkel i Budstikka her.

 

budstikka


Les om vårt loppemarked og hvordan vi hver høst og vår forbereder oss til Bærums beste loppemarked.

Slik lykkes du når du skal på loppemarked:

Budstikka skrev om hvordan du vil lykkes på loppemarked den 10. april 2015.
Les artikkelen her

Siste loppemarked på Sandvika VGS?

Høvik-Blommenholm-Løkeberg Skolekorps og Tanum-Jong skolekorps har fått avslag fra Rektor på Sandvika VGS om å holde fremtidige loppemarkeder på Sanvika VGS. Loppemarkedene er helt avgjørende for driften av korpsene. Korpsene har derfor klaget på vedtaket til Akershus Fylke og klagen skal behandles senere i vår. Det er en tverrpolitisk enighet om at fylkets skoler skal kunne brukes av frivillige organisasjoner på kvelder, helger og i ferier. Vi håper derfor at vi også i fremtiden vil kunne holde våre loppemarkeder på Sandvika VGS. Les mer om dette på Budstikka sine sider. (Noen av artikkelene krever +abonnement hos Budstikka).

Miljøpris:

Vi er svært stolte av at vårt loppemarked fikk Bærum Venstres miljøpris i 2012.